Nærmere kommer du ikke

Falköping Alpin

Ca. 4,5 timers kørsel fra København ligger det mindre skisportssted, Falköping Alpin. Det lille skiområde ligger lidt syd for Skaraborgs ‘hovedstad’, Skara, og hører til blandt de allermest snesikre i Sydsverige.

De seneste år har området faktisk været det allerførste, der har kunnet slå strømmen til på områdets fire lifter, som derefter har fragtet masser af vinterglade gæster til toppen af Mössebergsbacken.

På alpin i Falköping:

De lokale ildsjæle, der bestyrer Falköping Alpin arbejder med hele tiden at skabe det bedste underlag i Sverige. Det betyder blandt andet, at det næsten kan garanteres, at du aldrig oplever is på de fem pisterne i Falköping, som spænder fra grøn til rød.

Langrend:

Er det din første gang på ski og har du lyst til at snuse til langrend, er Falköping en super destination. De har flere forskellige mindre ruter , og du har derfor mulighed for at prøve en mindre tur på 2 km samme dag, som du står på alpin.

At bo på destinationen:

Blot 200 meter fra foden af Mössebergsbacken ligger en lille hytteby, hvor der er mulighed for overnatning. Derfor er Falköping Alpin også et rigtig godt bud på en weekendtur – eller blot en enkelt dag – på ski, inden årets lange skiferie til større destinationer.