Oplev lyset i Lapland

Riksgränsen i Nordsverige

Riksgränsen är et legendarisk skisportssted. På en god dag er der intet skisportssted, der overgår Riksgränsen.

På alpin i Riksgränsen – FRA FEBRUAR TIL JUNI

Området Riksgränsen er enormt stort, men samtidig uhyre effektivt og imponerende godt indrettet, da fjeldets højdeforskel (faldhøjden) er optimalt udnyttet. Off-pist og heliskier i høj grad i fokus her, og derfor også et hovedmål for mange af de tilrejsende skiturister, men off-pist er dog langt fra den eneste form for skiløb området har at byde på. Fordelt over hele fjeldet er her nemlig masser af super gode og velpreparerede pister af varierende sværhedsgrader både grønne, blå og røde.

Hvis du har lyst til at tage afsted lidt sent i sæsonen, er Riksgränsen perfekt. Skisæsonen starter nemlig først i februar, men tilgengæld kan du stå på langt ind i de lyse nætter i juli. Maj måned er noget helt specielt i Riksgränsen. Forestil dig at solen stort set slet ikke går ned: det bløde lys følger dig mens du suser ned gennem det snedækkede landskab med store brede sving… – at stå på fjeldtoppen en lys majaften med kilometervis af skiløb under dig er en fuldstændig uforglemmelig oplevelse! Du kan opleve svensk midsommer på ski i Riksgränsen.

På langrend i Riksgränsen

Riksgränsen ligger så højt oppe i Sverige, at man kan stå på ski helt hen i maj, hvor de lyse nætter begynder give skiløbet en ekstra dimension. Snegaranti går lang hen på sæsonen og har du lyst til at prøve kræfter med naturen i Lapland, kan du både køre på nogle af de opkørte spor eller alternativt booke en guide til at visse dig områdets naturskønne skiparadis.

Aktiviteter i Riksgränsen

Skiskole finder du selvfølgelig også – til glæde for både store og små, samt skiløbere på alle niveauer. Faktisk er Riksgränsens skiskole vidt berømt og kendt for sine høje standarder og super dygtige instruktører.  Du kan tage på skiskole som barn og som voksen, og du vil uden tvivl blive en bedre skiløber efter en enkelt session.
Riksgränsen giver desuden de mest erfarne og teknisk dygtige slalomløbere kamp til stregen på pister som ”Uffes Vägg”, ”Rimfors” og ”Nordalsfjäll”, hvor der hvert år i maj afholdes ’Scandinavian Big Mountain Championship’.

At bo i Riksgränsen

Du kan bo på det moderne hotell Riksgränsen i hjertet af skisportsstedet. Hotellet har Restaurant, sportsshop, konferencelokaler, læger og spa med udsigt over Vassijiare. Tæt ved hotellet finder du lejligheder udstyret med køkken, så du selv kan stå for mad og drikke på din ferie.
Endelig kan du indlogere dig på det nærliggende vandrehjem STF Vandrarhem Riksgränsen et stenkast fra både hotellet og togstationen. Du kan bo i værelser med op til 4 senge inkl. TV, bad og WC i hvert værelse. Desuden findes og fitness og sauna og et godt fælleskøkken til madlavning.

SåDAN KOMMER DU TIL RIKSGRÄNSEN

  • Norwegian flyver dagligt (undtagen lørdage) fra København til Kiruna (med mellemlanding i Stockholm)
  • SAS flyver dagligt fra København til Kiruna med mellemlanding i Stockholm)
  • Fra lufthavnen i Kiruna är der ca. 1 time og 45 min. til Riksgränsen (Læs mere om transfer fra Kiruna til Riksgränsen).

Se flere billeder fra RIKsgränsen og brug #riksgransen når du skal dele dine billeder.

 

Læs mere

www.riksgransen.se

 

Book din skiferie hos Riksgränsen

Tilbud og rabatter

Riksgränsen

Skiferie under midnatssolen: fra 2405 SEK/pers.

Tag på skiferie i Riksgränsen i Nordsverige og oplev det ...

Hent tilbuddet her!
Se alle tilbud

Hvad tilbyder Riksgränsen?

Aktiviteter i Riksgränsen