En perle i Vestsverige

Ulricehamn

Ulricehamn ligger blot 100 km fra Göteborg, ...og det er derfor muligt at tage færgen fra Frederikshavn og stå på ski i Ulricehamn på under 5 timer. Dette er også grunden til, at Ulricehamn kaldes for ”jydernes alper”.

På alpin i Ulricehamn:

Områdets syv pister er i varierende sværhedgrad, så der både er noget for nybegynderne og dem med flere skiferier i benene. Børnene har deres helt egen bakke, hvor de kan øve i fred for de større skiløbere. Og så er der selvfølgelig også en funpark for vovehalsene.

På langrend i Ulricehamn:

Lassalyckan i Ulricehamn ca. 7 km fra alpincenteret,  kan I finde løjper, der passer til alle typer langrendsløbere – lige fra eliteudøvere til børnefamilier.
Lassalyckan har et let langrendssystem med 3 forskellige præparerede løjper: en gul på 5 km, en grøn på 10 km og et elitespor på 15 km. De tre løjper er praktisk forbundne på en dele af ruten. Desuden er der et belyst spor på 3,4 km, som dækkes med sne fra snekanoner fra marts til december.
Her er også gode muligheder for pauser med lidt varmt at drikke og for at grille pølser. Ved områdets fem rastepladser kan I tænde op og grille pølser eller bare nyde den medbragte madpakke.

Aktiviteter for børn:

Vil I ha’ en pause fra skiaktiviteterne, kan I altid spænde skøjterne på, pakke madpakken i rygsækken og begive jer ud på nogle af søerne i området. På Lassalyckan er der også en indendørs skøjtebane. Isfiskeri er en anden populær aktivitet for mange i vintermånederne, og med 17 forskellige søer at vælge i mellem, er udbuddet af fisk og muligheder ganske varierende.

At bo på destinationen:

Kun fem minutter fra de velpræparerede pister ligger Ulricehamn by. En hyggelig, lille købstad, der stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Her kan skituren kombineres med shopping og cafébesøg med kaffe og en ægte svensk kanelbulla. Snyd heller ikke dig selv for en gåtur ved Åsundens strandpromenade, hvor Ulricehamns Kallbadshus ligger betagende smukt som et ægte, svensk vinterpostkort.

 MERE Information

Læs mere om Ulricehamn og book på: vastsverige.com eller uc-skidcenter.se

 

Hvad tilbyder Ulricehamn?

Aktiviteter i Ulricehamn